Gjenerator i kodit QR

Gjeneroni kode QR në internet falas

URL*:

QR.bi: Gjenerator i kodit QR

1. QR.bi është gjeneruesi më i mirë i kodit QR në këtë anë të internetit

2. QR.bi le të gjenerojmë kode QR për çdo lloj QR të mundshëm

3. Gjeneroni kode QR nga gjëra të tilla si URL-të, Teksti, Email, SMS dhe shumë më tepër

4. QR.bi është i vetmi gjenerues falas i kodit qr që ju nevojitet

Gjenerator i kodit QR

Gjithsej kodet QR të krijuara: 801

Politika e privatësisë Kushtet e shërbimit Rreth nesh Na kontaktoni

"QR Code" dhe "Micro QR Code" janë marka të regjistruara të DENSO WAVE INCORPORATED.

© 2024 QR.bi | VPS.org LLC | E bere nga nadermx